Iklan Billboard 970x250

Edupass Gov Gr για μαθητεσ | 4qi9ruigyjp0dm

Iklan 728x90

Edupass Gov Gr για μαθητεσ | 4qi9ruigyjp0dm

Νέα πλατφόρμα έρχεται για. Το νέο εργαλείο θα λέγεται edupassgovgr και θα αφήσει πίσω του το self-testinggovgr και τη σχολική κάρτα.


Uryojvbr8xctzm

Η λειτουργία του edupassgovgr επεκτείνεται στις σχολικές μονάδες της δημόσιας πρωτοβάθμιας δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και ειδικής αγωγής.

Edupass gov gr για μαθητεσ. Στην πλατφόρμα ενσωματώνονται όλες οι λειτουργίες του self-testinggovgr και η διαδικασία έκδοσης της Σχολικής Κάρτας για. Δήλωση αποτελέσματος self-test για COVID-19. Έτσι πλέον το θετικό ή αρνητικό αποτέλεσμα θα δηλώνεται στο edupassgovgr όχι στην πλατφόρμα self-testinggovgr που.

Από τη 1 Νοεμβρίου ως και το Σάββατο 6 του μήνα οι μαθητές όλων των βαθμίδων θα προμηθεύονται μία συσκευασία με. Επίσης από την 1η Νοεμβρίου η δήλωση και το αποτέλεσμα για τις δημόσιες σχολικές μονάδες θα δηλώνεται στη νέα πλατφόρμα edupassgovgr και όχι στην πλατφόρμα του self-testinggovgr από την οποία νέα. Ξεκινά η λειτουργία της πλατφόρμας edupassgovgr για τα self test και προφανώς αλλάζει και η δήλωση για τον έλεγχο των προϋποθέσεων φυσικής παρουσίας σε σχολεία και πανεπιστήμια στο πλαίσιο των μέτρων ενάντια στον κορονοϊό.

Παράλληλα αναφέρεται πως για την δήλωση self test των μαθητών η πλατφόρμα self-testinggovgr ενσωματώνεται στη λειτουργία της νέας πλατφόρμας edupassgovgr. 18 hours agoΔιευκρινήσεις για το edupassgovgr και ιδιωτικά σχολεία. Σε λειτουργία τίθεται η ειδική ηλεκτρονική πλατφόρμα edupassgovgr για την καταχώρηση των πιστοποιητικών εμβολιασμού από τους μαθητές φοιτητές και καθηγητές στο πλαίσιο της σχετικής διάταξης που κατατέθηκε στη Βουλή.

Αποτελεί ένα επιπλέον εργαλείο για την υγειονομική θωράκιση της δια ζώσης λειτουργίας των σχολείων. 1 day agoΣε λειτουργία θα τεθεί εκτός απροόπτου την ερχόμενη Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2021 για τις δημόσιες σχολικές μονάδες η πλατφόρμα edupassgovgr η οποία αποτελεί ένα επιπλέον εργαλείο για την υγειονομική θωράκιση της δια ζώσης. Apply For Emergency Financial Assistance.

Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα. Μέσω του edupassgovgr δηλώνουν οι μαθητές φοιτητές και εκπαιδευτικοί τα αποτελέσματα των test που κάνουν για να συμμετέχουν στη δια ζώσης εκπαίδευση. Η πλατφόρμα edupassgovgr αφορά στα self test τον εμβολιασμό και τα rapid test και αλλάζει τη δήλωση για τον έλεγχο των προϋποθέσεων φυσικής παρουσίας σε σχολεία και πανεπιστήμια στο πλαίσιο των μέτρων.

Επίσης από την 1η Νοεμβρίου η δήλωση και το αποτέλεσμα για τις δημόσιες σχολικές μονάδες θα δηλώνεται στη νέα πλατφόρμα edupassgovgr και όχι στην πλατφόρμα του self-testinggovgr από την οποία νέα. Αλλάζει η διαδικασία δήλωσης του αποτελέσματος του self test για μαθητές και φοιτητές σύμφωνα με σχετική εγκύκλιος. Από τη Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2021 τίθεται σε λειτουργία για τις δημόσιες σχολικές μονάδες η πλατφόρμα edupassgovgr η οποία αποτελεί ένα επιπλέον εργαλείο για την υγειονομική θωράκιση της δια ζώσης λειτουργίας των.

Επισημαίνεται ότι το self-test που πρέπει να δηλωθεί στις 28-29102021 από τους γονείς. Λειτουργίες και Χαρακτηριστικά των θυρίδων. Η πλατφόρμα edupassgovgr θα τεθεί σε λειτουργία την Δευτέρα 1 Νοεμβρίου και για την ώρα αφορά μόνο τα δημόσια σχολεία.

Edupassgovgr - 308 Permanent Redirect. Ad Get Financial Assistance To Help Pay Rent Prevent Eviction Or Utility Disconnections. Δήλωση αποτελέσματος για το γενικό πληθυσμό και εκπαιδευτικούς μέλη ΕΕΠΕΒΠ διοικητικό και λοιπό προσωπικό των σχολείων.

Τι αλλάζει με το edupassgovgr και πότε πρέπει να κάνουν self-test τα παιδιά στο σχολείο. Ξεκινά η λειτουργία της πλατφόρμας edupassgovgr για τα self test και προφανώς αλλάζει και η δήλωση για τον έλεγχο των προϋποθέσεων φυσικής. Σε λειτουργία τίθεται από τη Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2021 για τις δημόσιες σχολικές μονάδες η πλατφόρμα edupassgovgr στην οποία o Διευθυντής της σχολικής μονάδας θα μπορεί ανά πάσα στιγμή να επιβεβαιώνει ότι εντός της σχολικής.

Edupass Gov Gr για μαθητεσ 2021 4qi9ruigyjp0dm psrsmad4. Στο edupassgovgr από 1η Νοεμβρίου η δήλωση των self-test για τους μαθητές. Παράλληλα αναφέρεται πως για την δήλωση self test των μαθητών η πλατφόρμα self-testinggovgr ενσωματώνεται στη λειτουργία της νέας πλατφορμας edupassgovgr.

1 day agoΑπό τη Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2021 τίθεται σε λειτουργία για τα σχολεία η πλατφόρμα edupassgovgr. Ο Διευθυντής του κάθε. Η δήλωση του self test από μαθητές φοιτητές Οδηγός.

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Get Help With Rent Utility Bills More. Η πλατφόρμα edupassgovgr αφορά στα self test τον εμβολιασμό και τα rapid test και.

Σε λειτουργία τέθηκε η πλατφόρμα edupassgovgr το νέο εργαλείο για την υγειονομική θωράκιση της δια ζώσης λειτουργίας των δημόσιων εκπαιδευτικών δομώνΣτόχος του edupassgovgr είναι να συμβάλει στην προστασία της δημόσιας. Πώς γίνεται η δήλωση του self test - Ποιους αφορά.


Sxolikh Karta Covid Apo 1 Noembrioy Se Leitoyrgia To Edupass Gov Gr Gia Ta Dhmosia Sxoleia E8nos


Rfxp0a977duazm


Dia8esh Self Test Gia Toys Ma8htes Apo Ta Farmakeia Kai Dhlwsh Sto Edupass Gov Gr Tvstar Gr


Sxolikh Karta Covid Apo 1 Noembrioy Sto Edupass Gov Gr Gia Ma8htes Se Dhmosia Sxoleia Newmoney


Rfxp0a977duazm


Imu L78aeolwpm


Zvegm6mlsqkkqm


Sxolikh Karta Apo Deytera 8a Ekdidetai Mesw Toy Edupass Gov Gr Poies Sxolikes Monades Afora


Self Test Edupass Gov Gr 3ekinoyn Oi Dhlwseis Gia Ma8htes Dhmosiwn Sxoleiwn E8nos


Qgmjckjbzvltkm


Iv6n4luoluervm


2niduio9snnpdm


Yphhf2ttmifykm


4qi9ruigyjp0dm


O0amocejemt5mm


Brs7mcn Jsqynm


Sto Edupass Gov Gr Apo 1 Noembrioy Oi Dhlwseis Twn Self Test Twn Ma8htwn


3ph13iqnhfw Vm


Dia8esh Self Test Gia Toys Ma8htes Apo Ta Farmakeia Kai Dhlwsh Sto Edupass Gov Gr

Baca Juga
SHARE
Subscribe to get free updates

Related Posts

Post a Comment

Iklan Tengah Post